Arm hart, kloppend tussen hoop en redelijkheid
Arm hart, dat maar niet verstandig wil worden
Dit hart kleed zich ongeduldig uit voor je stem
Dit hart defibrilleert op je lied
Oh een vis te zijn in jouw kom
en belletjes van liefde te blazen
Arm hart, overgelopen van bitterheid
Arm hart, dat altijd zinkt aan het einde van de nacht
Dit hart wil kus na kus voor eeuwig
Dit hart wil voor altijd weken in jouw speeksel
Oh jouw schaduw te zijn onder de maan
en silhouetten van liefde te dansen
Arm hart, bevredigd door waanzin
Arm hart, dat lachend stil wil staan
Dit hart vliegt naar de zon en smelt voor jou
Dit hart tikt een symfonie op jouw ontsnapte glimlachen
Oh de essentie van een illusie te laten gaan
en jouw voor altijd in mijn hart te begraven