s'avonds laat schreef ik nog een brief,
die voor de hele wereld was bestemd.
waar hij laatst zou uitkomen weet ik niet?
s'morgens vroeg deed ik hem met volle moed op de post.
met een postzegel van tenirief.
zo ver mogelijk moest hij gaan.
bij iedereen,in elk huis!
elk postkantoor,of met elke postduif.
maar deze ene brief zie ik nooit meer terug.
had ik er maar een kopie van genomen.
dan weet ik nog wat ik die avond schreef.
en de volgende morgen,op de post deed.
een antwoord heb ik nooit gehad?
wie weet waar hij nu al zat?
heeft iemand hem gezien?
bel dan aan bij mij het nummer tien.
....