pasen zonder paashaas
morgen is het zover
het is pasen
toen waren er 2 dwazen
ze pakte een lucifer
er stond een mooie choco paashaas
alleen toen smelte hij
door de lucifer, WEG, voorbij
de lucifer was de baas
nu is het pasen
en we hebben geen choco haas
jammer maar helaas
dit zal jullie wel verbazen
doei lieve paashaas, doei
geen goeie pasen voor jou
ciao paashaas, ciao
ze hebben je laten smelten Oei!
nu is er geen echte pasen zonder je
dit is anders dan vorige jaren
nu kan ik alleen naar het gesmolten choco staren
jij was de paashaas , DE
volgend jaar weer paasfeest
wel met haas hoop ik!
straks weer een snik!
dit is het stomste paasfeest geweest