Jij en ik
Weet je, dat ik van je hou
weet je, ik blijf j voor altijd trouw
Je bent mijn schat
En ik ben je echt never nooit niet zat!!
Ik kan uren aan je denken
Ik kan en wil je al mijn liefde schenken
ik kan gewoon niet zonder jou
en dat komt omdat ik gewoon zoveel van je hou
Jij en ik
voor altijd
Samen
*,,Hanneke,,*