Tsja Ik zit hier nu op de bank, met als status de laagste rank. Waarom in godsnaam, wat heb ik ze misdaan? Ik ben toch de normale hier? Zit niet elke dag zoals hem aan 10 bier? Zoals menig mensen denken, ben niet het type dat bier elke dag bier loopt te tanken.
Shit, ik lees terug, zie dit sentimenele gekrabbel ik denk fuck wat een hopeloos gebrabbel. Vol met emotionele gedachtes en ander zwakzinnig gelul. Damn ik zeg het je wat een flauwekul.
Ik kijk op en kijk om mij heen. Mijn pa geeft mijn stiefzus computer les, en dat terwijl ze haar polsen verbouwd met een mes?! Diepe sneeƩn en krassen, voor altijd en eeuwig. Dat valt niet er meer eraf te wassen.
Permanente schade, het doet mij ergens aan denken, loop naar de spiegel en zie een jongen mij wenken. Ben ik dat? Die jongen met dat petje? rolt niet later dan 14.00 uit zijn bedje? Mislukte levensstijl, een gezicht wat eruit ziet als een dweil. Langwerpig vies en uitgetrokken, maar shit, wat zit ik hier te mokken.
Ik kap er mee, verlang naar een diepgaande kus, werp nogmaals een blik op de polsen van mijn stiefzus. Een glimlach verschijnt, op mijn starre gezicht. Misschien zijn de zaken toch wel beter als zoals het nu op tafel ligt.