Zal ik jullie eens een sprookje vertellen?
Goed het begon allemaal op goede vrijdag
Het was een drukste van jewelste in het hol van de paashaas
Er moest nog van alles worden gebeuren voor het grote feest
En iedereen was druk in de weer voor het grote feest
Het scheelde dan ook maar een weinig of het was fout gegaan
Maar gelukkig was dit niet het geval
En aan het eind van de avond was alles af op een paar dingetjes na
Maar die regelde ze morgen wel
De volgende dag kwam Koen met het verschrikkelijke nieuws:
De paaseieren waren gestolen
De paashaas was geschokt door het nieuws
En iedereen zocht land en stad af voor de verdwenen eieren
Maar ze leken in rook opgegaan
Zou er dit jaar er dan geen feest zijn?
Of zonder eieren?
Maar dat was dan toch geen officieel paasfeest?!
Nee, zonder eieren dan kon echt niet vond de paashaas
Hij loonde een beloning uit aan de gené die wisten waar de eieren waren
En hij verschoof het feest totdat ze terecht waren
Op een dag kwam er een meisje aan met de medeling dat zij de eieren had
De paashaas was blij met het nieuws alleen het meisje kon het niet geven
Ze moest ze van haar ouders stelen
Het meisje was super verdrietig en wou dat ze het nooit had gedaan
De paashaas ging meteen op bezoek bij die ouders
Na een lang gesprek kreeg hij de eieren terug en zouden die ouders zoiets nooit meer doen
En iedereen had een lekkere maaltijd!
Eind goed, al goed