Bij jouw krijg ik zo'n fijn gevoel
Jij weet precies wat ik bedoel
Jij maakt me elke dag weer blij
En dat gevoel geef jij aan mij
Je laat voor mij de zon weer schijnen
En elke donkere wolk verdwijnen
Bij jouw weet ik niet wat ik mis
Omdat ik weet wat liefde is