zo opeens
zo opeens op een dag,
kwam jij weer tevoorschijn
tuurlijk vond ik dat wel fijn
die leuke,lieve lach
jij kwam weer in me leven
na 2 jaar eindelijk weer iets van je laten horen
2 jaar geleden kon ik je wel vermoorden
niks zei je, helemaal niks, ik stond echt te beven
wat was er met je aan de hand
waarom zei je niks meer
echt het deed me zo'n zeer
wij hadden een speciale band
we bellen nu 3 uur lang elke dag weer
we wonen ver uit elkaar maar niks houd ons tegen
dat hoopt op een zegen
ik moet je echt zien een keer
hopen lieve thijs
dat moeten wij doen
p.s je krijgt nog je poen!
anders hoor ik weer jou gekrijs:P
2 jaar van elkaar weg
en nu weer met zijn twee
ik laat je niet los, Nee
de afgelopen 2 jaar zo'n pech
de afstand tussen ons maakt niet uit
van Zandvoort naar Bussum-Zuid in de trein
3x op een verschillend spoorlijn
wat boeit het? ik ga naar Bussum-Zuid
aantal kilometers scheidt ons niet
van Bussum-Zuid naar Zandvoort in de bus
wachten op jou samen met me zus
herken je me nog wel als je me ziet?