Jij die mij kan begrijpen
die mij kan laten voelen
die de tijd wil laten rijpen
die mij niet door de nare tijden laat kroelen
mijn held in sombere tijden
mijn beste vriend die mij niet laat lijden
mijn alles waar ik mijn mooiste geheimen aan kan vertellen
waarvan ik vertrouwdheid vast kan stellen
mijn eigen liefde