Je moet het laten gaan Mariek,
dat was wat je zei,
je moet het langzaam vergeten gaan,
ja ja, dat zeg jij.
Maar das niet zo makkelijk,
dat gaat niet zo één twee drie,
Ik vraag me af of je beseft wat je zegt,
maar ik heb het idee van nie..
Het gaat niet zomaar weg,
ik kan die tijd niet zomaar vergeten,
en nee, ik zit niet ff in een dipje,
het gaat niet zo snel over moet je weten.
Je bent nog kwaad,dat is te merken,
die wrok die is gebleven,
en daardoor, ik kan er niks aan doen,
vin ik het moeilijk om om jou en de andere twee te kunnen geven.
Het spijt me wel,maar jullie belazeren me,
zeggen tegen mensen die belangrijk voor me zijn dingen die niet kloppen,
en ik kan het nou gewoon echt ff nie aan,
me nog langer door jullie te laten foppen..