Vlammen likken langs de foto's
Duizenden herinneringen verdwijnen
Ondanks de hitte heb ik het koud
Langzaam vliegen gedachten
Met de vonken door de lucht
Waar ze met een laatste zucht
Verdwijnen in de nacht
Ik draai me om - en wacht...
Wachten op een laatste woord.
Een laatste woord van afscheid
Als een echo door het donker.
Herinner... Herinner...