shoppen!!
vandaag geen school, dus vrij
dus tijd om te shoppen
dus snel mezelf in haarlem droppen
ik in de stad, dus ik blij
geen geld, maar toch naar de stad
in de stad lekker foto's maken
daarna nog een ijsje, in verschillende smaken
uren, in de stad, ik ben het nog niet zat!
's avonds weer terug naar huis
helaas, weg van het centrum
ik pak uit me tas, me laatste bubblegum
eenmaal thuis, lekker hangen voor de buis
shoppen is het leukste wat ik dan zeg
altijd fun en altijd plezier
daar stond ik dan , maar nu hier
maar nu uit de stad, helemaal weg