daar komt hij weer aan,
14 februari,
jaar in en jaar uit,
Met elke keer een kleine traan.
een dag vol met liefde en romantiek,
het maakt niet uit,
of je nu springlevend bent of ziek,
de dag gaat gewoon door,
Met euforisch liefelijke gezangen in koor.
een roos in je hand, en je peperkoeken hartje,
zit je met je geliefde bij een open haardje,
lekker knus bij elkaar, arm in arm,
Met dat gevoel, heb je het ineens lekker warm.
de liefde die je dan samen ervaart,
of je nu een man of vrouw bent,
je raakt opslag van kaart,
de emoties die je ziet,
hoeveel je partner van je houd,
wordt alleen maar gezongen in het mooiste lied,
En dat je werkelijk iets samen bouwt.
nu de traan waar ik daarpas over begon,
is misschien niet echt van veel belang,
soms doet het gewoon weer pijn,
Dat je die dag weer niet ervaren kan.
ik heb gewoon niet de durf om te zeggen,
aan een meisje die ik vertrouw,
De zin op Valentijnsdag "ik hou van jouw"!!!