Ik doe m'n ogen dicht,
ik hoor je stem,
ik zie je gezicht.
Voor je gevoel zat je klem,
je wilde niet meer.
Je zit nog steeds in m'n hoofd,
het doet zo'n zeer,
ik voel me verdoofd.
Waarom hield jij niet meer van mij?
Ik voel me alleen het is zo koud.
Het is voorbij....
Waarom heb ik jou ooit vertrouwt?