Vrienden, familie
Ongelukken
kunnen alles veranderen
Ze zijn er niet meer
Soms is het zo hard
dat je op een dag wakker word
en tegen je word gezegt
Hij is er niet meer
Of je word opgenomen in een kliniek
door alle stress van het verleden
Je kunt niet weg
Hij hangt zich op
Je schreeuwt:
Hij is er niet meer !
Je gaat verder
Blijft soms steken
opeens hoor je alweer
De ander kon het niet aan
Heeft zijn kop ook laten hangen
Hij is er niet meer !
Weet je hierdoor
ga je aan kapot
Je beseft hierdoor wel
De mensen waarvan je houdt
in mn leven
ZIJN ZOVEEL MEER !
Eer betoon aan : Opa, Ome Jan, Rezy, Paul, Sandro, RĂ©mor en Jeroen
Rust zacht.. !