! ..Wil het niet.. !
Ik wil het niet meer horen
Ik wil het niet meer zien
Ik wil het niet geloven
Maar bidden helpt misschien
De tijden zullen keren
daar ben ik van overtuigd
maar laat mij rustig helen
Er zullen nog meer wonden komen
zal ze moeten laten verzorgen
maar de kunst is om ze te verdelen
Pleasee ! Laat mij bidden....
Tot morgen !!
ps. Jij ook rust zacht.. ! Maak er een feestje van met de rest daarboven !