Sep, Swammie, Pezz, Kleine ...
Ik heb u leren kennen als sloeberke,
gewoon een neefke van ne maat.
Nu al die jaren later verlies ik met dat sloeberke
'ne beer van ne kameraad'.
Samen in de chiro, aan de toog in 't Kaffee,
tot in de vroege uurtjes onnozel doen in de Bloes …
‘s Zondagmorgend sjotten met VV …
altijd en overal voor iedereen klaar, zonder zever, zonder smoes.
Dit kan niet zijn, dit is niet te vatten ...
woorden en tranen schieten te kort.
Niets zal ooit nog hetzelfde zijn ...
velen hun wereld ingestort.
Voor de tweede keer in evenveel maanden...
weer iemand weg op zo'n korte tijd.
Ik zal misschien nooit zeker weten hoe het echt voelt,
maar met u ben ik één van m'n zoontjes kwijt.
Ik ga u geweldig hard missen kerel,
U vergeten bestaat niet ... dat kan gewoon nooit.
Het gaat u goed, big it up for The Swammiestyle,
tot de volgende ... tot ooit!