Dood gaan is het einde niet
je laat mensen achter met groot verdriet
Maar toch moet je verder leven
En elke dag nemen en geven
Kop op, niet langer treuren
Open nieuwe deuren
laat schijnen die zon
En spring in mijn luchtballon
Laten we samen, zonder pardon
Varen naar een verre horizon