Geef me nog 5 minuten,
voor de brief die ik niet schreef
en waardoor in een mensenhart
een koude leegte bleef.
Geef me nog 5 minuten
voor het woord dat ik niet sprak
waardoor een mensenhart
misschien in tweeën brak
Geef me nog 5 minuten
voor een traan die ik niet liet
zo bleef de ander eenzaam
en alleen met zijn verdriet
Geef me nog 5 minuten
voor wat ik niet heb gedaan
terwijl je vele kansen gaf
die ik voorbij liet gaan
Geef me nog 5 minuten
misschien dat het wat wordt
Ach, geef me een heel leven
minuten zijn zo kort