Wat anderen over de oorspronkelijke geest hebben gezegd en wat ik er over zeg, is alleen bedoeld om jullie aan te moedigen hem zélf te zoeken.
Verdriet is niet in de dood, maar in eenzaamheid
Waar je bewustzijn is, daar is je schat
Als je begint te begrijpen wat je bent,
zonder te proberen het te veranderen,
dan ondergaat wat je bent een transformatie.
Het denken moet leeg zijn om helder te kunnen zien