Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mooie jongen
Mooie jongen
Hee mooie jongen
woon jij echt bij mij in huis
hee mooie jongen
kzou je kunnen opsluiten in een kluis
zo'n mooie jongen
loopt hier zomaar in en uit
zo'n mooie jongen
met een lach op zijn snuit
verdient de meeste centen hier
zonder veel gezeur
en staat elke avond weer
keurig aan de deur
dan heb ik gekookt
en voor ons kind gezorgd
hee mooie jongen
wees jij maar niet bezorgd
hee mooie jongen
blijf maar lekker bij mij
voor altijd mooie jongen
want je maakt mij blij
Reacties op dit gedicht
LittleLady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
ilovébananaa
:
Donderdag, april 12, 2007 12:49
fijn gevoel!
Over dit gedicht
Auteur:
LittleLady
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
12 april 2007
Thema's:
[Houden van]
[Huwelijk]