Mam, je moet weten dat ik van je hou.
We hebben geregeld ruzie.
Maar ik kan echt niet zonder jou.
In de puberteit lijken ouders soms hopeloos.
Maar als ik mijn eigen moeder mocht uitkiezen.
Was jij degene die ik uit koos.
Je bent er altijd voor mij.
Dat waardeer ik echt.
Ook al lijk ik niet zo blij.
Ik doe vaak brutaal of onaardig tegen jou.
Maar mam.
Onthoud, dat ik van je hou.
Je bent me alles me everything.
Niet alleen me moeder.
Maar ook een goede vriendin.
Mam ik wil je bedanken voor alles wat je doet.
Je bent geweldig.
Ik zou niet weten wat ik zonder je moet.