Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zelftrots
Zelftrots
Ik heb m'n tranen gedroogd
en ben gestopt met snikken
kheb het verleden gedoogd
en laat mezelf niet verstikken
door de wurgende angst
Ik ben opgeklommen uit het dal
tot grote hoogten gestegen
en niemand die mij wat doen zal
want ik ben niet meer zo verlegen
als ooit geweest
en de trots vervult mijn hart
en de dankbaarheid daarbij
en ik strijd weer elke dag
en daar blijft het dan ook bij
ik heb overwonnen
Ik heb gevochten keer op keer
tegenslag op tegenslag verslagen
en ik doe het zo maar weer
durf ook wel hulp te vragen
ik ben sterk genoeg
wat geweest is is geweest
mijn leven is vanaf nu feest
ik ben trots op mijn leven
dat ik aan mezelf heb gegeven
door de juiste keuze
En iedereen die dit leest
volg gewoon mijn voorbeeld
maak van je leven een feest
blijf niet in een slecht zelfbeeld
dat is niet goed
maak jezelf gelukkig en blij
blijf niet janken en treuren
ga niet jaloers kijken naar mij
in mijn leven zal ook nog zat gebeuren
maar ik kan het aan!
"I've got the hole world in mij hand"
Reacties op dit gedicht
LittleLady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Free@Bird
:
Vrijdag, april 13, 2007 11:40
Mooi inspirerend gedicht
liefs kerima
lexx
:
Vrijdag, april 13, 2007 11:36
Goed zo, ik ga je voorbeeld volgen :)Als een arme man opzoek naar goud ..
Mooi gemaakt !!
Over dit gedicht
Auteur:
LittleLady
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
13 april 2007
Thema's:
[Delen]
[Hoop]
[Leven]