Heb je de werkelijkheid leren kennen?
Begrijp je wie je nu eindelijk bent?
Zie je de weg waarop je weg heb doen rennen?
en snap je de plaats waar je nu naar toe bent gerent?
heb je de antwoorden van jouw vragen gevonden?
Rust jouw leven nu alsnog in het oorverdovende lawaai?
Begint de klok alsnog nu aan zijn volgende ronden?
Maken de wijzers nu alsnog hun volgende draai.
Streel je nu met alles en iedereen jouw pijn en jouw wonden?