heerlijk op de fiets
zomaar uit het niets
samen met je pa
fietsten wij hem na
de zon overgoot het landschap
de zon is een goede boodschap
overal jonge pullen
die de zomer doen onthullen
ik heb ervan genoten
was er al zo lang niet geweest
Amsterdam door zonlicht overgoten
dit was voor mij weer een feest