je lach op je gezicht
je lieve ogen die stralen
ik wil het zeggen met dit gedicht
je gezicht onder zonnenstralen
ik kijk je van opzij aan
onze blikken kruisen elkaar
ik laat mij in mijn gevoel gaan
warme liefde wat ik ervaar
lieve lieve muis
je mooie gezicht
je zachte stem
bij jou voel ik me fijn en thuis