Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vluchten
Vluchten
Luchten voor je leven,
Je staat er bij te beven.
Je krijgt alleen oud brood,
En moet vluchten voor de dood.
Het vervelende is,
Het gaat altijd mis.Het doet ons veel pijn,
Waaneer zal het gestopt ziijn?
Over dit gedicht
Auteur:
Iris B.
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
06 februari 2002
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Eenzaamheid]
[Eenzaamheid]