Dansend over de sterren
Zwevend door de lucht
Die de weg doet opensperren
En daar samen door heen vlucht
Samen op een onbewoond eiland
Waar zeeblauwe water het strand overstroom
En samen lopen Over de parlwitte stranden hand in hand
Voorbij de schaduw van elke boom
Springend over de wolken
Glijend door de heelal
Die jou hart doet kolken
En kussend vallen door het dal
Rennend over de snelweg
lopend over het water, gezellig samen zijn
Het zijn de worden die je tegen me zeg
Dat hoor je te voelen bij valentijn