Niks zo erg als te worden genegeerd
als je aanwezigheid niet langer meer wordt getolereerd
je door de stilte wordt geabsorbeerd
er niet meer met je wordt gecommuniceerd
je hebt problemen, je zit er middenin
je voelt jezelf vervagen tot een schim
je denkt vaak terug aan het begin
je vraagt je af heeft dit nog zin
op al je vragen krijg je een neen
je zit er door, je bent ver heen
in een volle zaal, voel je je nog alleen
elke dag opnieuw ga je in het rood
het verlangen wordt te groot
het verlangen, het verlangen naar de dood