Kritieke operatie
Ik kan niet zeggen wat ik nu voel,
maar alles rond me heen lijkt enorm koel.
Hoofden gevuld met talrijke tranen,
gedachten die proberen hun weg te wanen.
De kamer lijkt sereen en koud,
alsof alles uit ijsblokken is gebouwd.
Maar op de haard, zoals ik je beloof,
staat een kaarsje dat ik de komende uren niet doof.
maandag 19 maart 2007, 21u44