Tegen jou zei ik als eerste 'Ik hou van jou."
Ik dacht ik blijf je trouw
Dat ben ik je gebleven,
Maar jou kan ik niet vergeven.
Daar vraag jij ook niet om,
Ookal hoop je misschien dat ik terug kom.
Je weet dat ik je niet meer moet,
Ik ga een nieuwe tijd tegemoed.
Alsof de zonnestralen weer schijnen,
Toch zal jij niet verdwijnen.
Uit mijn herinnering,
Als ik aan de tijd met jou denk, voel ik een lichte siddering.
Ik weet weer wat ik wil,
Misschien hou ik dat nog even stil.
Maar snel zal ik weer zijn zoals ik ben,
Dat weet iedereen die ik ken.
Zonder jou,
Maar tegen jou zei ik voor het eerst "Ik hou van jou"
En weet je misschien voelde het zo toen,
En je zal me altijd wat blijven doen.
Want jij was mijn eerste grote liefde.
Helaas.