Weer een weekend voorbij.,
Weer heb je mij niks kunnen geven,
Weer een wekend voorbij,
Jij leeft alleen je eigen leven.
Ik kan er niet meer tegen,
Maar terug vechten doe ik niet,
Ik laat het maar over me heen komen,
Ik voel pijn, voel het verdriet.
Ik voel me slap, voel me onzeker,
Geen waardering van jou kant,
Hoe heeft het zo kunnen vervagen,
We hadden een heel sterke band.
Ik moet een keuze maken,
Je hebt me zo ontzettend geraakt,
Maar niet kiezen is toch ook een keuze…?
En die keuze heb ik nu gemaakt….