De zon
De zon,
Levensbron.
De maan,
Er voor gaan staan.
De wereld in het duister,
Jonge, jonge, wat een luister.
Duurt voor velen maar even
En verder gaat hun leven.
Niet voor tout le monde.
't Is wel zonde
Voor al die mensen,
Die geen zonsverduistering wensen.
Gerard