Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Herinnering
Voor opa
Ik ging bij jou logeren
Samen met mijn zus
En in de tuin hadden wij een hut
Die was erg knus
’s avonds mochten we laat opblijven
’s ochtends maakten we samen ontbijt
maar nu is dat over
want er kwam een afscheid
het deed erg zeer
want ze hadden je van mij afgenomen
maar je leeft nog in mijn herinnering
en in mijn dromen
er is nog een plek waar jij leeft
mijn hart is dat plekje
daar heb je een eigen stukje
jou eigen stekje
dat ene stuk is van jou
dat is een plek waar jij bestaat
en hoe oud ik ook word
jij bent een herinnering die nooit vergaat
Gemaakt door: Milou b.
Reacties op dit gedicht
Milou B. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Milou B.
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
16 april 2007
Thema's:
[Opa's]
[Dood]