weten van niets
stiekem hou ik nog van jou
maar jij weet van niks
en ging om met verschillende chicks
jij weet niet dat ik nog van je hou
maar ondertussen,
gaat mijn vriendin naar jou toe
legt alles uit en vraagt om een doekoe
ze zegt: je moet der kussen
zij alles regelen voor mij
jij weet nog van niets
zij jou uitleggen of zoiets
lieve schat jij maakt mij blij
later op de dag,
jij weet nu al-les
en ik ben nu jou kleine princes
daar sta ik dan, met een glimlach
zaterdag met jou naar het wed
gezellig samen
dicht tegen elkaar met onze lichamen
ik weet nog, we leerden elkaar kennen op de chat
jij wist van niks, jammer
maar nu weet je het wel
ik wil je zien en snel
je weet ik ben een drammer
lieve schat ik hou echt van je*