Waar zou je zijn?
Want ik kan het niet begrijpen!
Waar is die pijn?
Die pijn wat ik steeds moest ontwijken.
Waar ben jij?
want dit voelt nu zo vrij.
Waar zijn wij?
En waar schuilen de herinneringen van het stille verdriet dat stroomde door mijn leven?
Ik wil het niet weten!
Want ik doe weer leven.
De dagen doen mij niet meer pijn.
Zoveel tranen had jij mij al gegeven.
Waar wou je nu zijn?
Je mag niet meer terug naar mij komen.
Want jij, ik wij...
wij waren maar schijn, een ilussie,
zoals mijn eigen wereldje verscholen in mijn diepste dromen.
daar waar ik hoop dat jij nooit meer terug zal gaan komen.