Gevoel, wat is het eigenlijk?
Het blubbert in de maag, net als een drilpudding
Zwanenhart gebroken, met een vishaak in zijn bek
Hulp word niet geboden
Kijk eens verder dan dat je denkt!
Ik ben niet zo lang
En bang, nog veel meer of misshien minder, dan jij?
Leeftijd zegt niets
Veel kan ik niet bieden
Ben mezelf en blijf daar ook voornamelijk bij
Makkelijk, staat vast onder de letter e(asy)?
Goed doen, nee dat lijkt niet te kunnen
Aanvulling is een groot gegeven!
Pril zijn, is net het afwachten van een zwangerschap
Pas na drie maanden, daarover gelieve te spreken
Stil zijn is het codewoord
Eerder, lijkt op een vloek
Verdriet het komt je wel of niet tegemoed!
Kaartenhuis stort in elkaar
Mars in de duinen
Lijkt eerder op, verdwalen, in de grote stad
Je komt elkaar vast nog eens tegen
Ergens ver weg
In een volgend leven?
Verlegen om een praatje?
Moeilijke gesprekken, hoevele blijven er volgen?
Komt er misschien ook een happy eind?
So if jou are lonely
You'll know i ll wait here for jou
Langer dan of gelijk aan
Anders doe ik het niet te lang (af)wachten
In vele gedachten verzwolgen!