21-08-2006…
Die datum is belangrijk voor mij.
Niet alleen omdat ik toen 17 werd,
Maar omdat dat de laatste keer was,
Dat ik jouw stem hoorde.
Ik hoop dat het niet voor de allerlaatste keer is,
Maar zo’n gevoel heb ik wel.
Je wilt in ieder geval mijn stem niet meer horen,
Anders had je wel iets van je laten horen.
Ik durf niet te bellen,
Omdat ik bang ben dat je ophangt.
Ik mail of sms niet meer,
Want die beantwoord je toch niet.
Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen,
Om jou te laten gaan.
Je was alles voor mij,
Maar wat was ik.
Dat weet ik niet,
En daarom doet het zo’n pijn.
Ik heb geen antwoorden,
En die heb ik nodig.
Nodig om verder te kunnen gaan met mijn leven,
Om mensen te kunnen vertrouwen.
En mensen lief te hebben,
Want dat kan ik niet meer…