Overdenking
Van een nacht
Zo helder overdacht
Naar een leven
Voor heel even
In het licht
Om te zien
hoe je daar staat,
in volle overtuiging,
en
Om misschien,
na een aanreiking
van deze nieuwe ervaring,
mee te mogen baden
in het licht.
Om te leren
hoe dat moet
van degeen die daar
in volle overtuiging
zijn geloof
aanreikt
aan de verdwaalde ziel
in een leven
van de nacht.