Kon ik de tijd maar bevriezen,
dan zou ik je nooit verliezen.
Waaraan heb ik jou toch verdient?
Ik kan het nog steeds niet geloven,
ik moet God bedanken, jij bent een
engeltje van hierboven. Voor elkaar
zijn wij bestemd, dat heeft het
lot zo beslist, maar jou krijg
ik nooit getemd, krijg je niet uit
mijn gedachten gewist. Jij bent mijn
dekseltje, mijn lieve zotte knuffelbeer
Ik hou van je, elke dag ietsje meer.
Ik hoop dat dit nog lang mag duren,
van mij mogen de minuten veranderen
in ijle lange uren. Schatteke,
laat me nooit meer alleen want
ik heb je graag om me heen.
Hopelijk zal dit gevoel nooit
doven en kan ik je ooit eewige
liefde beloven.