Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
omdat jij er was...
*** Voor J. ***
Op een gegeven moment
Kon ik er niet meer tegen
Ik ben zo dankbaar dat jij er was
Om mij ervan te weerhouden zelfmoord te plegen
Ik voelde me zo leeg
Zo eenzaam en verlaten
Soms hield ik van je
Op andere momenten kon ik je haten
Maar je bleef altijd
Zelfs als ik ontzettend kwaad was
Tijden lang
Bestond mijn hart uit glas
Alleen jij was in staat
Om er weer een normaal hart van te maken
Na zo'n lange tijd
Konden mensen mijn hart weer aanraken
***
Dankjewel voor alles!
Reacties op dit gedicht
lovertje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Happy
:
Vrijdag, februari 08, 2002 23:28
mmmmoooooiiiii, liefs, Happy
Over dit gedicht
Auteur:
lovertje
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
06 februari 2002
Thema's:
[Houden van]
[Vriendschap]
[Houden van]