De Duitsers hebben onze stranden
reeds jarenlang bezet. Sinds
gisteren is de IJ-tunnel door
de Fransen te grazen genomen.
De Engelsen wonen in het Vondelpark
en de Italianen varen eeuwig rond
op onze meren en plassen.
Spanjaarden komen graag in
de Apenheul waar ze onderweg
de Belgen tegenkomen die richting
Walibi rijden.
Op de bloemenflora zien wij
miljoenen chinezen, de meeste
trotseren hun hooikoorts. De Turken
daarentegen verschijnen op al onze
markten en braderieën.
Wij hebben dit jaar besloten
om onze vakantie te vieren in
de Bijenkorf. Vlakbij het centrum
en het strand en dagelijks vele
internationale gasten. Het sanitair
is prima in orde na sluitingstijd
en er zijn voldoende eetgelegenheden.
De tent staat er al.