Sorry iedereen
Maar ik kan het nu even niet positief inzien
Na alles wat er met me is gebeurd
Is dit wel het toppunt
Wie had ged8 dat het me nog een keer zou overkomen?
Me (stief)vader heeft me opnieuw verkr8
------------------------------------------------------
Ik kan niet meer slapen
Ik kan niet meer denken
Nouw eigenlijk kan ik wel denken
Maar dan denk ik alleen nog maar aan jou
En dat wil ik niet
Ik wil gewoon me leven weer oppakken
Dit alles vergeten
Ik wil dit alles gewoon 8er me laten
Maar zo makkelijk gaat dat niet
Maar ik ga niet meer zo worden als hiervoor
Ik laat me niet meer op de kop zitten als hiervoor
Ik ga me niet meer snijden
(Heb ik eer-&gister wel gedaan maar ja)
Ik doe het voor jullie mijn lieve vrienden
En niet voor me ouders
Ik doe het voor jullie
*Niet echt super gedicht, maar dat is hoe ik me voel. Depri en toch probeer ik het positief in te zien*