in de zee,
van mijn gedachten,
zoek ik naar,
het einde van al mijn wachten,
en s'avonds,
kijk ik naar de zon,
die een rode gloed achter laat,
terwijl,
zij verdwijnt aan de horizon,
dat was de laatste keer,
dat de zon schijnen zou,
zij heeft plaats gemaakt voor de maan,
zonder dat ik dat wou,
iedere dag hoop ik dat ze weer gaat schijnen,
mar de zonnestralen,
blijven weg,
weg van mijn mooie verhalen,
ze stille zee,
is nu een woeste oceaan,
hij zuigt me op,
en laat me niet meer gaan,
ik word rondgedraaid,
en getrokken naar diep in de zee,
ik roep,
maar ze hoort me niet meer,
dit wil ik niet ,nee....
het is al te laat,
gevoelloos,
lig ik op het strand,
verscheurd,
op het warme zand,
dat door de zon word verlicht,
die voor iemand anders is gaan schijnen,
die is verdwenen,
ver weg van de mijne.