echte vrienden staan klaar als je ze nodig hebt,
echte vrienden respecteren je mening,
echte vrienden respecteren het ook als je eerlijk zegt wat je dwarszit, en niet erover gaat roddelen,
jaloerse krenge heb ik schijt aan
snitches&bitches dus ook,
ga lekker naar je moeder,
die heeft misschien wel interesse en tijd in je wanna-be verhalen snitch,
vrienden zijn vrienden,
en snitches zijn snitches
khad nooit verwacht dat jij die rat zou zijn,