het was ik tegen jou.
jij was de dege de wou.
dat ik niet meer wouw eten.
ik had de gene moeten zijn die beter had moeten weten.
maar jij won.
door jou dee dingen die ik eerst niet kon.
ik zei:ga je maar weer wegen.
dat viel tegen.
vanavond weer geen eten.
ik het begin was het moeilijk.
maarja alles went.
voor ik wist had je mijn in de macht.
weer een kilo afvallen.
mijn doel steeds dichter bij.
en als me doel had berijkt.
was jij weer de gene die zei.
kijk na jezelf en zeg hard wat je ziet.
een klein dik meisje,huilend van verdriet.
dat is wat ik zag.
en dan hoorde ik jou schaterde lach.
het is schade om er zo uit te zien als ik.
zo vet zo dik.
ik voel me nog steeds zo.
maar ben bezig met jou te verslaan.
proberen het goede pad weer op te gaan.
leren accepteren.
dat ik nou eenmaal dik ben.
dat is mijn volgende doel.
en als ik dat heb berijkt.
hoop ik dat me beter voel.