Plotseling kwam je in m'n leven.
Ik wist van tevoren dat 't maar was voor even.
maar 't gevoel dat je me gaf,
zal ik nooit vergeten.
Tussen ons was 't ontastbaar,
en toch duidelijk aanwezig
NOg onverwachter dan je kwam,
verdween je weer.
Met de wind mee..
Zal de wind
ooit nog eens mijn kant op waaien?
Dave H,Ik zal je nooit vergeten