Geen woorden
Geen woorden beschrijven dit gevoel
De meesten
De meesten van jullie weten wat ik bedoel
Tranen
Tranen stromen over je wang
De stilte
De stilte maakt je bang
De onzekerheid
De onzekerheid slaat toe
Het leven
Het leven maakt je moe
Pas dan
Pas dan als je zijn leven uit de jouwe smijt
Pas dan
Ja, pas dan voel je de eenzaamheid
29 januari 2002