Hand in hand
behoeftwe aan een nutteloos gesprek
je verteld,als je mij het zwijgen oplegt
en je zegt:
Als jij mijn vingers zou breken
hoef je niet meer te komen smeken
ik zou je trappen en laten staan
en zou alleen vedergaan
Ik ben verbaast stil
want hij weet wel wat hij wil
maar ben ik dan zo belangrijk voor je?
als jij dit zo zegt.
Tot ik nu hem het zwijgen opleg
ik zou het je vergeven
en ik zou weer veder met jou willen leven
al lig ik daar bijna dood,maar ik doe het voor jou
ik kan er niks aan doen dat ik van je hou
Je bent verbaast stil
want zij weet ook wat ze wil
maar ben ik dan zo belangrijk voor je
als je dit zo zegt
_Ik hou van je_