Jou helpen!
Ik wil je zo graag helpen.
Al heb ik problemen zat.
Ook jij verdient een kans.
Ik heb er genoeg gehad.
Maar waar moet ik beginnen?
Er is al zoveel misgegaan!
Maar je moet geholpen worden.
Je kan er niet alleen voor staan.
Ik ben zo bang!
Bang dat jij er een einde aan maakt.
Veel te vroeg en heel erg jong!
Jou verhaal dat mij zo raakt!
Moet de hele tijd aan je denken,
Want ben je er nog wel?
Meis, doe alsjeblieft voorzichtig!
Zet je leven niet op het spel!
Ik wil je zo graag helpen.
Maar ik weet gewoon niet hoe!
Wil alles proberen.
Weet dat ik alles voor je doe!